Onze Werkwijze

Heeft u een woning aangekocht of heeft u een tweede woning waar u al verblijft maar heeft u tips nodig? Loopt u vast bij een aantal zaken, bijvoorbeeld bij de indeling, kleur-, materiaalgebruik of verlichting? Wilt u graag dingen veranderen of vernieuwen in uw interieur maar weet u niet waar te beginnen? Graag kijken wij bij u in de woning met u mee zodat u al uw interieur vragen kunt stellen en we uw wensen door kunnen nemen. Verzamel vooraf zoveel mogelijk vragen en beelden die u aanspreken, zodat we de tijd optimaal kunnen benutten en wij een goed beeld hebben van uw wensen.

Een vrijblijvend intakegesprek bij uw woning (max. 2 uur)

Om een indruk te krijgen van uw woning en uw interieurwensen, komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Mocht u reeds een aantal beelden hebben van hetgeen u aanspreekt, dan zien wij dit graag tijdens het intakegesprek. Enthousiast geworden? Na het intakegesprek maken wij een offerte op maat. Deze ontvangt u van ons per mail. Nadat u akkoord gaat met onze offerte, kunt u het volgende van ons verwachten.

N

Moodboard

N.a.v. uw wensen, de ruimtes, en onze ideeën stellen wij een uitgebreid moodboard samen. Het moodboard presenteert de stijl en sfeer die wij voor uw woning voor ogen hebben. In dit moodboard presenteren wij tevens de verschillende materialen en kleuren die aansluiten bij uw project.
N

Plattegrond 2D

U ontvangt van ons een 2D plattegrond om inzicht te krijgen in hoe de verschillende ruimtes kunnen worden ingedeeld. Mocht uw woning niet beschikken over een reeds bestaande plattegrond, dan komen wij na akkoord graag nogmaals langs bij uw woning om alle ruimtes op te meten.
N

Lichtplan

Licht is in iedere woning een zeer belangrijk onderdeel. Graag presenteren wij u ons lichtplan, hierin zal onderscheid worden gemaakt tussen sfeerlicht en functioneel licht.
N

Meubel & accessoire plan

Per ruimte stellen wij een meubel en accessoire plan samen. Hoewel er altijd ruimte is om iedere kamer een eigen touch te geven, zorgen wij ervoor dat uw complete woning één geheel zal vormen.
N

Finaliseren

Nadat wij u het moodboard, de plattegrond en het lichtplan hebben gepresenteerd komen wij graag samen voor een tussengesprek (ook online mogelijk). Tijdens dit gesprek behandelen we de stijl, de kleuren en materialen, de indeling van uw woning én het meubel en accessoire plan. Na eventuele aanpassingen is het tijd voor het moment suprême! Wij gaan aan de slag met het bestellen van de door u gekozen meubels. Wij coördineren alle leveringen en zorgen dat de meubels en accessoires in goede orde in ontvangst genomen worden. U hoeft hiervoor niet aanwezig te zijn op locatie. Alle items zullen op de afgesproken plek wordt geplaatst en gemonteerd. U kunt vervolgens thuiskomen en direct genieten van uw nieuwe interieur!