Villa Papaya

Dit uitzonderlijke pand, gelegen in de kustplaats Javea, heeft een prachtige transformatie ondergaan. Stap in een wereld van verfijnde elegantie terwijl je het pas gerenoveerde interieur verkent. Ontdek de ruime open woonruimte, ontworpen om het natuurlijke licht te maximaliseren en het prachtige uitzicht op het omringende landschap en de baai van Javea te tonen. Villa Papaya zet een nieuwe standaard voor luxueus wonen.

Hoe Was Het Voordien?

Voordat we aan dit interieurproject begonnen, was de villa verdeeld in verschillende kleine kamers waar te weinig ruimte was en die het prachtige uitzicht op het omringende landschap en de baai van Javea blokkeerden.

De compacte indeling maakte het moeilijk om de schoonheid die buiten wachtte te waarderen. Elke kamer voelde apart en los van elkaar, waardoor er geen naadloze doorstroming door de villa was. Het doel van de transformatie was om deze blokkades weg te nemen en een meer open en samenhangende leefomgeving te creëren.

Het Proces: Moodboard

FJ Styling begon het interieurontwerp voor Villa Papaya met het maken van een moodboard. We werkten nauw samen met onze klanten om hun visie en voorkeuren vast te leggen. Met behulp van inspirerende beelden, kleurenpaletten en materialen ontwikkelden we een samenhangend concept dat de wensen van onze klanten weerspiegelde.

Het Concept: Renders

Met het goedgekeurde moodboard als leidraad gingen we verder met het conceptuele ontwerp van Villa Papaya. We maakten prachtige renders om een realistische voorstelling te geven van hoe de nieuwe ruimtes eruit zouden zien. De renders toonden een open woon/eetkamer met naadloze overgangen tussen de keuken, woonkamer en eetkamer. Het ontwerp maakte gebruik van het adembenemende uitzicht op de omgeving en creëerde een harmonieuze en moderne sfeer.
FJ STYLING

De Renovatie

Gewapend met het definitieve concept begonnen we aan de renovatie van Villa Papaya. De muren op de eerste verdieping werden verwijderd om een ruime, open ruimte te creëren. Dit resulteerde in een naadloze verbinding tussen de woonkamer, eetkamer en keuken. De vloeren werden vervangen door nieuwe tegels en de badkamers ondergingen een complete opknapbeurt met moderne voorzieningen.

Op de benedenverdieping werd een luxueuze hoofdslaapkamer gecreëerd met een eigen badkamer, een inloopkast en grote ramen voor overvloedig natuurlijk licht. De tuin en het zwembad werden ook opgeknapt, waarbij een deel van de rotswand werd verwijderd om het terras rond het zwembad uit te breiden. Nu kunnen de bewoners volop genieten van het prachtige uitzicht terwijl ze zich ontspannen aan de rand van hun zwembad.

Voor & Na

Het Resultaat

Het resultaat van het interieurproject in Villa Papaya is verbluffend. De villa is omgetoverd tot een moderne en stijlvolle woning met een open woon/eetkamer die uitnodigt tot samenzijn terwijl men geniet van het adembenemende uitzicht.

De nieuwe keuken is functioneel en eigentijds, terwijl de badkamers oases van comfort en luxe zijn geworden. Deze gerenoveerde villa is klaar om thuis genoemd te worden.