Villa Blanquita

Bij FJ Styling zijn we trots op het leveren van uitzonderlijke interieurprojecten die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Villa Blanquita is het bewijs van onze inzet om ruimtes te creëren die zowel esthetisch als functioneel zijn.

Hoe Was Het Voordien?

Villa Blanquita, gelegen in Javea, heeft een complete transformatie ondergaan onder de deskundige handen van onze CEO, Fabienne.

We hebben deze woning omgetoverd tot een adembenemend modern toevluchtsoord. Met oog voor detail en een scherp oog voor design hebben we een ruimte gecreëerd die klaar is om in te trekken en van te genieten.

Het Proces: Moodboard

Ons interieurontwerp begon met het begrijpen van de visie en wensen van onze klanten. Door gedetailleerd overleg en discussies ontwikkelden we een moodboard dat hun gewenste stijl en esthetiek vastlegde.

Dit moodboard diende als leidraad tijdens het hele project en zorgde ervoor dat elke beslissing die we namen in overeenstemming was met hun verwachtingen.

Het Concept: Renders

Met het goedgekeurde moodboard als basis begonnen we aan de ontwerpfase van Villa Blanquita. Met behulp van geavanceerde technologie hebben we realistische renders gemaakt waarmee onze klanten het eindresultaat konden visualiseren. Deze renders toonden de naadloze integratie van moderne elementen, luxe afwerking en het adembenemende uitzicht dat deze villa te bieden heeft.

Voor & Na

Het Resultaat

Het resultaat van ons interieurproject in Villa Blanquita is niets minder dan spectaculair. De open woon- en eetruimte hebben een naadloze overgang, waardoor zowel ontspanning als vermaak mogelijk is. Daarnaast biedt de gloednieuwe keuken moderne voorzieningen en een strak design, waardoor het een waar culinair genot is.

Blanquita’s drie moderne en luxe badkamers zijn elk ontworpen met zorgvuldige aandacht voor detail. De hoofdslaapkamer, voorzien van een ruime ensuite badkamer en een inloopkast, biedt een sereen toevluchtsoord met een prachtig uitzicht op de omgeving vanaf het privé dakterras. Zelfs de buitenruimte is omgetoverd tot een prachtige en goed onderhouden tuin. En het terras biedt een perfecte plek om buiten te dineren. Elk aspect van de villa is zorgvuldig overwogen om een harmonieuze en uitnodigende ruimte te creëren.