Appartement El Luminoso

Appartement El Luminoso heeft een fijn balkon met zeezicht en bevind zich op loopafstand van het strand van Jávea. De inrichting is wel toe aan een opfrisbeurt en vernieuwing en daarom hebben de eigenaren ons ingeschakeld. Wij nodigen je uit om de voor en na foto’s te bekijken om de opmerkelijke transformatie te zien. Wij zijn verheugd deel te hebben uitgemaakt van dit renovatieproject en kijken ernaar uit om onze expertise en visie in de toekomst nog bij vele andere projecten in te brengen.

Hoe was het voordien?

De eigenaren van dit appartement hadden een duidelijke visie op hun wensen: gebruik maken van natuurlijke materialen, meubels en accessoires moeten tegen een stootje kunnen en geschikt zijn voor de verhuur en het moet een sfeervol en mooi geheel worden waarbij het strandgevoel aanwezig is.

Wij namen deze wensen ter harte en creëerden een interieurplan dat hun verwachtingen zou overtreffen.

Het proces: Mood board

Het renovatieproces begon met een eerste overleg waarin we de behoeften en ideeën van de klant verzamelden.

Ons team maakte vervolgens een mood board om ontwerpconcepten te presenteren en te bespreken hoe natuurlijke materialen zoals hout in de ruimte konden worden verwerkt.
Het ontwerp moest duurzaam en functioneel zijn voor huurders, maar ook stijlvol en aantrekkelijk voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een strandvakantie.

Het concept: Renders

Met het mood board als inspiratie creëerde ons team een 3D-plan en renders om de indeling en het ontwerp te laten zien. Dit hielp de klant het eindresultaat te visualiseren en eventueel wijzigingen aan te brengen voordat de renovatiefase begon.

Naarmate het werk vorderde, voorzagen we de klant van regelmatige updates die de nieuwe indeling, het meubilair en het decor van de ruimte lieten zien. Dit zorgde ervoor dat de klant betrokken was bij elke stap van het renovatieproces en tevreden was met het eindresultaat.

De renovatie

De renovatiefase is aangebroken – tijd om deze ideeën tot leven te brengen.
Tijdens de plannings- en ontwerpfasen hebben we ervoor gezorgd dat de visie van onze klant volledig wordt gerealiseerd.

En nu, met alle details op hun plaats, zijn we klaar om met de uitvoering te beginnen.
Onze aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit zorgen ervoor dat het project volgens de hoogste normen wordt uitgevoerd.

Het resultaat

De renovatie van El Luminoso is nu voltooid, en we zijn blij met het prachtige eindresultaat.
Het appartement heeft een lichte en luchtige uitstraling die perfect is voor een strandvakantie.

De natuurlijke materialen die in de hele ruimte zijn gebruikt, voegen een gevoel van warmte toe, terwijl de meubels en accessoires zowel stijlvol als duurzaam zijn.